Label:
Artist:
Title:
Catalog no:
Format:
Genre:
Keyword:
Release date:
From:
Until:

 
  N.E.W.S.Line
 
 
 
   
SMALLART009SIN - CIRKELDIER DANIEL / STRUIK - (FULCO & TELETEXT)
FULCO & TELETEXT        
CIRKELDIER DANIEL / STRUIK
Label: SMALL ART
Catalog No.: SMALLART009SIN
Genre: POP / ROCK
Format: 7I
Release date: 15-10-2021
Price:
Stock: This item is in stock
Play all tracks
 
 
Info
Met Cirkeldier Daniël en Struik, twee catchy Nederlandstalige popnummers, vieren FULCO en Teletext hun eerste samenwerking. Twee meezingers in een sausje van tijdloosheid. Vanaf 15 oktober te koop op een lekker ouderwetse 7inch single.
Related Items
 
 
 
Review


TRACKLISTING


A1. FULCO & Teletext - Cirkeldier Daniël
B1. FULCO & Teletext - Struik

INFO


FULCO en Teletext duiken terug de tijd in. Ze spitten het Antwerps Liedboek uit 1544 door, het naslagwerk van de greatest hits van het 16e-eeuwse Antwerpen. Het middel-Nederlands ontledend als een puzzel, naar de eeuwenoude melodieën gissend op elektronische instrumenten, vinden ze universaliteit in het vergetene. Wie zijn we, mensen, levend in deze immer draaiende en onveranderlijke wereld?

Ontmoet Cirkeldier Daniël, de man die zich van zijn gedragspatronen probeert te bevrijden, maar uiteindelijk toch steeds bij zijn eigen staart uit komt.
Ontmoet Struik, een vergeten wezen dat tussen de benen en de bomen door een laag-bij-de-gronds bestaan overpeinst.

Met Cirkeldier Daniël en Struik, twee catchy Nederlandstalige popnummers, vieren FULCO en Teletext hun eerste samenwerking. Twee meezingers in een sausje van tijdloosheid. Vanaf 15 oktober te koop op een lekker ouderwetse 7inch single.Powered by SDE