Label:
Artist:
Title:
Catalog no:
Format:
Genre:
Keyword:
Release date:
From:
Until:

 
  N.E.W.S.Line
 
 
 
   
ISNU001LP - QUARTER-LIFE CRISIS (LEEVEND IN BRUGGE) - (XANDER DE RYCKE)
XANDER DE RYCKE        
QUARTER-LIFE CRISIS (LEEVEND IN BRUGGE)
Label: XANDER DE RYCKE
Catalog No.: ISNU001LP
Genre: EXPERIMENTAL
Format: LP
Release date: 30-11-2018
Price:
Stock: This item is in stock
Play all tracks
 
 
Info
LP in full color gatefold sleeve.Een selectie van de beste fragmenten uit Quarter-life Crisis, een voorstelling van Xander De Rycke met herkenbaarheden over het leven. Of toch een kwart ervan. Live opgenomen in Stadsschouwburg Brugge op vrijdag 13 april 2018.
Related Items
 
 
 
Review


TRACKLISTING


A1. Xander De Rycke - Quarter-life Crisis (Leevend in Brugge) - Side A
B1. Xander De Rycke - Quarter-life Crisis (Leevend in Brugge) - Side B

INFO


Een selectie van de beste fragmenten uit Quarter-life Crisis, een voorstelling van Xander De Rycke met herkenbaarheden over het leven. Of toch een kwart ervan. Live opgenomen in Stadsschouwburg Brugge op vrijdag 13 april 2018.Als kind zat ik uren op de grond met mijn rug tegen de zetel van mijn grootvader, een te grote koptelefoon over mijn hoofd, aan het luisteren naar de platen van Urbanus. Zijn teksten kan ik nog steeds perfect meezeggen, de details van de hoes staan op mijn netvlies gebrand en ik kan zelfs aangeven wanneer de plaat zal gaan kraken en sissen. Urbain nam zijn eerste plaat op in Stadsschouwburg Brugge.

En nu, bijna 45 jaar later, stapte er opnieuw "een simpele jongen" dat gouden theater binnen met een vinyl in het achterhoofd. Ik kan alleen maar hopen dat deze plaat even charmant blijft voor u. Dat ze voornamelijk in uw kast blijft en op koude winterdagen wordt opgelegd. Dat ze over tientallen jaren opduikt in een bak op een rommelmarkt en ergens iemands "klassieker" wordt. - Xander De RyckeTien jaar, drie zaalshows en een best-of show later. Een decennium is voorbij gevlogen en zijn dertigste levensjaar kruipt langzaam dichterbij. Maar heeft Xander De Rycke wat geleerd die afgelopen jaren? Is hij effectief volwassen geworden of denkt hij dat maar?

De beste observatie-comedian van Vlaanderen is terug en klaar voor de volgende stap. Met een hoofd vol kronkels, een hoop kleurrijke referenties en met blik op de toekomst staat Xander De Rycke er opnieuw met Quarter-life crisis. Een voorstelling met herkenbaarheden over het leven. Of toch een kwart ervan.Powered by SDE